Vizyon Bilgi
Bilgi Güçtür!

Whatsapp’a Gönderilen Mesajı Silme Özelliği Nasıl Kullanılıyor? Whatsapp Gönderilen Mesaj Nasıl Silinir?

WhatsApp yeniliklere doymuyor. Bir süre önce canlı konum takibi getiren uygulama, uzun zamandır beklenen mesaj silme özelliği ile yeniliklerine devam ediyor.

WhatsApp yeniliklere doymuyor. Bir süre önce canlı konum takibi getiren uygulama, uzun zamandır beklenen mesaj silme özelliği ile yeniliklerine devam ediyor.

Dünyanın en çok kullanılan sohbet uygulaması olan WhatsApp, kullanıcıları tarafından uzun süredir beklenen özelliğini hayata geçirdi. Yakın zamanda getirdiği canlı konum takip sistemi ile, kullanıcılarına yenilik sunan uygulama, yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor.

“Delete for everyone” adıyla yeni özelliğini duyuran uygulama, kullanıcıların gönderdikleri mesajı silme seçeneği sunuyor.Daha öncesinde mesaj silme özelliği bulunan uygulama, bir süre önce gelen mesaj silme özelliği ile, sadece gönderenin telefonundan mesaj silen uygulama, yeni gelen özellik sayesinde göndirelin telefonunda da silinmesini sağlıyor.

- Advertisement -

7 DAKİKANIZ VAR

Uygulamaya gelen yeni özellik, yolladığınız mesajların karşı tarafın ekranından da silinmesine olanak sağlıyor. Fakat gönderdiğiniz mesajları karşı tarafın görmemesini istiyorsanız hızlı olmanız lazım. WhatsApp iletilerin sunuculara aktarılmadan önce ‘herkes için silinmesine’ olanak tanıyor. Kademeli olarak sunulan güncelleme henüz dünyadaki tüm WhatsApp kullanıcılarına ulaşmış değil. Herkes için silme fonksiyonu metin mesajlarının yanı sıra fotoğraf, GIF, video, belge ve sesli mesaj gönderileri için de uygulanabiliyor. Fakat kullanıcıların iletiyi gönderdikten 7 dakika içerisinde silmesi gerekiyor. Bu süreyi geçtiğiniz takdirde mesajlarınızı silemiyorsunuz. Mesajlar silindiği zaman ise karşı tarafa bilgilendirme gitmektedir.

MESAJ NASIL SİLİNİR ?

Göndermiş olduğunuz mesajın silinmesini istiyorsanız, mesajın üstüne basılı tuttuğunu takdirde karşınıza çıkan seçeneklerde mesajı sil uyarısını göreceksiniz. çıkan seçeneklerde “herkesten sil” seçeneğine tıkladığınız zaman iki taraftan da mesaj silinmiş olacaktır. Bu özelliği grup konuşmalarında da kullanabilirsiniz.

Bunları da beğenebilirsin

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.